بورسکسب و کار

آموزش بورس از پایه

()

آموزش بورس از پایه

در دنیای امروز حفظ سرمایه و افزایش دارایی بخصوص در شرایط امروز جامعه بسیار حائز اهمیت است. یکی از راه های افزایش سرمایه از راه حمایت از تولید داخل ، بورس است ، که با سرمایه گذاری در شرکت های مختلف از سود و زیان آن بهره مند می شویم ولی نکته اینجاست که چه کار کنیم که در اغلب شرایط میزان دارایی ما افزایش پیدا کند؟ ما اینجا هستیم تا با آموزش بورس از پایه به شما برای گشایش اقتصادی در زندگی تان کمک کنیم.

قبل از هر چیز باید در سجام ثبت نام کنید و مقدماتی از بورس را یاد بگیرید که در دو لینک قبل آن را به شما آموزش دادیم.

آموزش بورس تکنیکال

پیرو مقالاتی که در بالا اشاره شد، در بورس دو نوع تحلیل تکنیکال و بنیادی (فاندامنتال) داریم. که در این مقاله تحلیل تکنیکال را انتخاب کردیم، زیرا نسبت به فاندامنتال کمی ساده تر است که با استفاده از نمودار ها و اندیکاتور هایی که خود حاوی اطلاعات مفیدی است. برای تحلیل بدون نیاز به کد بورسی وارد سایت نهایت نگر شده و ثبت نام کنید و سپس وارد حساب کاربری خود شده از قسمت ابزار ها، تحلیل تکنیکال را مطابق تصویر زیر انتخاب کنید.

آموزش بورس - سایت نهایت نگر

حالا یک سهم پیش فرض برای شما باز می شود. من چون قبلاً یک سهم خاص را انتخاب کرده بودم ، سهم بکام نمایش داده شده است. جزئیات تصویر زیر در ادامه شرح داده شده است:

آینده برنامه نویسی در ایران و کل دنیا چگونه هست؟ (0تا100 ) توضیحات / 2022
خواندن

یک مثال عملی

آموزش بورس تکنیکال

  1. نموداری است که به اشکال مختلف در قسمت شماره ۲ شکل می تان به آن داد که در اینجا کندل استیک ها یا نمودار شمعی را مشاهده می کنید که روند سهم از ابندا تا کنون را مشخص می کند.
  2. می توانید نوع نموار را تغییر دهید که معمولا یا کندل استیک و یا خطی به کار می رود. چون واضح تر و گویاتر است. توصیه می کنم برای شروع آن را در حالت خطی قرار دهید
  3. حجم خرید و فروش را نشان می دهد که قرمز ها نشانه فروش و سبز ها نشانه خرید است و اگر دقت کنید می بیتید که هر جا سبز بوده تقربیا سیر صعودی و هر جا قرمز بوده سیر نزولی داشته است.
  4. چارچوب زمانی را مشخص می کند و در هر یک از چارچوب ها نمودار به شکل دیگری تغییر می باد از الان توصیه می کنم که از یک تایم فریم (چارچوب زمانی) ثابت استفاده کنید. اما چگونه؟ به طور کلی:
    • اگر می خواهید هفتگی معامله کنید از فریم روزانه (D) که حالت پیش فرض است استفاده کنید.
    • اگر معامله گر ماهانه هستید از چارچوب هفتگی (W) و
    • و اگر روزانه خرید و فروش می کنید از تایم فریم (H) در بازه دلخواه ۱ تا ۳ ساعته و در بقیه موارد به همین ترتیب عمل کنید. زیرا برای مثال اگر هفتگی می خواهید در بورس فعال باشید باید روند روز های هفته را بدانید تا بتوانید در هفته تصمیم گیری کنید.
  5. در اینجا سهام دلخواه خود را جستجو و تحلیل کنید.
  6. عدد قرمز رنگ سمت راست که در ادامه آن یک خط بریده بریده نشان دهنده قیمت آخر یعنی آخرین قیمتی که با آن معامله انجام شده است، می باشد.
بررسی بهترین صرافی های ارز دیجیتال ایرانی و خارجی
خواندن

در مقالات بعدی که از بورس منتشر خواهد شد به جزئیات کندل ها ، اندیکاتور ها و … را آموزش خواهیم داد.

چقدر این پست برای شما مفید بود?

لطفا برای امتیاز روی یک ستاره کلیک کنید.

Average rating / ۵. Vote count:

هیچ امتیازی تا الان ثبت نشده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

متاسفیم که این پست برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این پست را بهبود ببخشیم!

به ما بگویید چگونه می توانیم این پست را بهبود ببخشیم؟

نمایش بیشتر

محمد حسین جعفری

ی آدم معمولی که هرچی بلده میخواد رو کنه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا