

چالش مومو واتساپ چیست؟ و از کجا شروع شده است؟
فهرست موضوعات مطالب
پس از معرفی و مشهور شدن این مجسمه در یک گروه فیس بوک، کاربران برای برقراری ارتباط با یک شماره ناشناس به چالش مومو واتساپ کشیده شدند
بر اساس اولین گزارش فارس ، طی روزهای اخیر ، مجدداً شاهد بروز مشکل مومو در برخی از استان های کشور ، به ویژه استان های جنوبی بوده ایم و برخی از کاربران که اکثر آنها دانشجو بودند پیام های حاوی محتوای و تصاویر Momo را دریافت می کردند ؛ دریافت پیام ها و فیلم های Momo Challenge عمدتا از طریق برنامه WhatsApp انجام می شود.
گفته می شود که این چالش کودکان را ترغیب به خودکشی و حملات خشونت آمیز می کند. اما کارشناسان و مقامات می گویند این مسئله به هیچ وجه جدی نیست. داستان های این دادگاه چقدر صحت دارند؟
چالش مومو از کجا شروع شد؟
داستان چگونگی خطرناک شدن مومو از فیس بوک آغاز شد. پس از معروف شدن و محبوبیت مجسمه ، از کاربران گروه فیس بوک خواسته شد تا با شماره ناشناس تماس بگیرند. برخی از آنها گفتند که اگر پیامی برای مومو ارسال کنند ، مومو با تصاویر وحشتناک ، خشن و حتی تهدیدآمیز پاسخ خواهد داد.

با توجه به موارد بالا ، به نظر می رسد چالش مومو فقط با یک پیام شروع می شود و فرستنده پیام نمی تواند آن را پایان کار بداند. این چالش با ارسال پیام به مومو آغاز می شود ، و سپس با تهدید ، خشونت و ترسناک برای کاربر ارسال می شود.
این بازی ابتدا در آرژانتین آغاز شد و سپس به ایالات متحده ، آلمان ، فرانسه و سایر کشورها سرایت کرد و هنوز هم خودکشی یک دختر ۱۲ ساله به حساب می آید.
پس از انتشار این بازی در فیس بوک ، مومو WhatsApp را راه اندازی کرد و از طریق این پیام رسان فداکاری می کند.
چالش نهنگ آبی یک چالش اینترنتی است که سالهاست در سراسر جهان وجود دارد و هنوز هم در سراسر جهان دنبال می شود. پس از این محاکمه ، گروههای مختلفی برای ترغیب جوانان و نوجوانان به خودکشی ایجاد شدند که هر یک با یک اقدام خاص سعی در آسیب رساندن به مردم داشتند. بر این اساس ، در اوایل مارس ۱۹۹۷ ، یک بازی یا وظیفه جدید معروف به Momo در شبکه اجتماعی WhatsApp راه اندازی شد.
مومو زنی است با چشمان گشاد و صورت آویزان با بدن پرنده ، برگرفته از یک هنرمند از نمایشگاه ترسناک ژاپن. این بازی اکنون مورد توجه نوجوانان آمریکای جنوبی ، اروپا و مناطقی از آسیا قرار گرفته است که در آن پلت فرم پیام رسانی WhatsApp در حال اجرا است.
خانواده ها اکنون نگران این موضوع هستند. خانواده هایی که نگرانند فرزندانشان در چنین شرایط دشواری قرار بگیرند. یک کاربر فضای مجازی در توئیتی پیام خود را در مورد این موضوع ابراز نگرانی و کمک وزیر ارتباطات اعلام کرد. این کاربر نوشت:
مطالب مرتبط
- چالش امنیت در اینترنت اشیا
- روش های هک واتساپ و جلوگیری از آن
- بازیابی پیام های اینستاگرام
- آموزش هک واتساپ بدون کد – با کالی لینوکس
- امکانات اندروید ۱۱
چگونه کودکان و نوجوانان خود را از چالش مومو واتساپ در امان نگه داریم؟
وظیفه مومو ایجاد مزاحمت برای کودکان و تشویق آنها به کارهای خطرناک است. عروسک مومو در واقع ژاپنی است و در پروفایل تماس گیرنده زنی ترسناک است
عروسک مومو یک زن ترسناک و یک عروسک ژاپنی است.پس از معرفی و محبوبیت مجسمه در گروه فیس بوک ، از کاربران خواسته شد تا با استفاده از یک شماره ناشناس به یکدیگر متصل شوند.
پس از معرفی و محبوبیت مجسمه در گروه فیس بوک ، از کاربران خواسته شد تا با استفاده از یک شماره ناشناس به یکدیگر متصل شوند.
بر اساس اولین گزارش فارس ، طی روزهای اخیر ، مجدداً شاهد بروز مشکل مومو در برخی از استان های کشور ، به ویژه استان های جنوبی بوده ایم و برخی از کاربران که اکثر آنها دانشجو بودند پیام های حاوی محتوای و تصاویر مومو را دریافت می کردند ؛ دریافت پیام ها و فیلم های Momo Challenge عمدتا از طریق برنامه WhatsApp انجام می شود.
گفته می شود که این چالش کودکان را ترغیب به خودکشی و حملات خشونت آمیز می کند. اما کارشناسان و مقامات می گویند این مسئله به هیچ وجه جدی نیست. داستان های این دادگاه چقدر صحت دارند؟
مومو با کودک ما چه می کند؟
بعد از اینکه مومو با کودک شما ارتباط برقرار کرد و کمی به او نزدیکتر شد ، او برای ترساندن کودک به فعالیت هایی می پردازد و سعی می کند کارهای خطرناکی انجام دهد. به عنوان مثال ، ممکن است با ترس و وحشت به کودک بگوید: “اگر به دیوار من برخورد نکنی ، من شب به سراغ تو می آیم و خواب تو را آشفته می کنم.”
برای جلوگیری از خطرات احتمالی چالش مومو واتساپ چه کاری می توان انجام داد؟
با گسترش چالش مومو در شبکه های اجتماعی ، موجی از اعتراضات وجود دارد که به طور فزاینده ای سعی در جلوگیری از آسیب دارد. البته باید توجه داشت که در برخی کشورها و مناطق تلاش های زیادی برای غیرفعال سازی موم های خیالی انجام شده است. به عنوان مثال ، در ژوئیه سال گذشته در اتریش و آلمان بسیاری از پروفایل ها اعمال شد
آنها توسط موم شناسایی و از امتیازات خود محروم شدند. طبق یوتیوب ، همه فیلم های حامل پیام های Momo و سایر مطالب مرتبط با Momo حذف شده اند. اما در واقع ، راه حل اصلی جای دیگری است ، زیرا مدیر بیمار یک حساب Momo به راحتی می تواند حساب دیگری ایجاد کند و کارها را دوباره انجام دهد.
کنترل مداوم والدین بر فعالیت های کودکان در اینترنت و شبکه های اجتماعی در تربیت آنها بسیار مهم است
در این راستا ، مادران و به طور کلی والدین همیشه باید نحوه کار فرزندشان در شبکه های اجتماعی و نحوه تعامل افراد با آنها را کنترل کنند. بنابراین ، قبل از هر چیز ، این افراد باید با شبکه های اجتماعی آشنا باشند و روش صحیح استفاده از آن را بیاموزند. به یاد داشته باشید که شبکه های اجتماعی ، مانند همه پدیده های انسانی ، جنبه های مثبت و منفی دارند و این ما هستیم که تعیین می کنیم از کدام جنبه ها می توان استفاده کرد و گرایش های ما کدام است.
خطرات چالش مومو واتساپ چیست؟
سوالی که ممکن است برای برخی از کاربران ایجاد شود این است که اتصال به یک شماره ناشناس و احتمالاً دریافت تصاویر و پیام های متعدد که ممکن است برای آنها اهمیتی نداشته باشد ، چه خطراتی دارد؟ برای پاسخ به این سوال می توان به گزینه های زیر اشاره کرد.
امکان سرقت اطلاعات کاربران با ذخیره شماره تلفن خود در نمایه Momo ، باعث آزار و اذیت تلفنی می شوید هر از گاهی پیام های خشونت آمیز و تصاویر وحشتناک دریافت میکنید نوجوانان را به خودکشی تشویق میکند و آنها را تهدید کنید امکان اخاذی و اخاذی از مردم
تاکنون گزارش شده است که تنها یک خودکشی منتسب به مومو مربوط به دختری ۱۲ ساله است که از تمام مراحل خودکشی خود فیلمبرداری کرده است.
پلیس فتا وارد چالش مومو می شود
پلیس فتا ناجا با اشاره به ارسال کلیپ های مومو برای برخی از کاربران به ویژه دانش آموزان گفت: والدین نباید تهدیدهای ارسال کنندگان کلیپ های مومو را جدی بگیرند و استرس و اضطراب را به فرزندان خود منتقل نکنند.
رئیس تشخیص جرم سایبری FATA NAJA گفت: متأسفانه برخی از خانواده ها با ارسال پیام و کلیپ از چالش Momo به جای راه حل های فنی و صحبت با آنها ، بیشتر نگران فرزندان خود شده اند. و مرکز پیشگیری .
سرهنگ رجبی گفت: موج جدید آزار و اذیت موسوم به مومو به دلیل افزایش حضور دانش آموزان در اینترنت است و گفت: پلیس FATA قبلا در مورد خطرات احتمالی مدارس با استفاده از واتس اپ هشدار داده بود اما متأسفانه هنوز شاهد این مجازی هستیم به جای آن برنامه Happy در WhatsApp ایجاد شده است و والدین باید اینترنت نامحدودی را در قالب یک پیام رسان خارجی به فرزندشان ارائه دهند و این زمینه را برای چنین مشکلی فراهم کرده است.
وی محافظت از داده های خصوصی و عدم افشای اطلاعات در شبکه های اجتماعی و آموزش استفاده صحیح از فضای مجازی را اصلی ترین راه پیشگیری از بروز این مشکلات دانست و افزود: امیدواریم آموزش و پرورش و والدین با ارائه آموزش های لازم به دانش آموزان برای جلوگیری از چنین مشکلاتی. ”
سرهنگ رجبی در پایان از هموطنان خواست هرگونه مشکلات و موارد مشکوک در فضای مجازی را با وب سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir در میان بگذارند و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرند.