چرا باید پایتون یاد بگیریم | ۱۳ دلیل مهم یادگیری پایتون | ۲۰۲۳


چرا باید پایتون یاد بگیریم | ۱۳ دلیل مهم یادگیری پایتون | ۲۰۲۲
چرا باید پایتون یاد بگیریم زبان های برنامه نویسی برای مدت طولانی وجود داشته اند و هر دهه ما شاهد کشف زبان جدیدی هستیم که برنامه نویسان دیوانه عاشق آن می شوند. پایتون یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است. بررسی اخیر Stack Overflow نشان می دهد که پایتون از زبان هایی مانند جاوا، C و C ++ پیشی گرفته است. به همین دلیل است که گواهینامه پایتون به یکی از محبوب ترین گواهینامه های برنامه تبدیل شده است. در این مقاله به ۱۰ دلیل برتر برای یادگیری پایتون می پردازم.
ویژگی ها و کاربردهای اصلی پایتون که باعث شد مردم آن را به عنوان اولین زبان برنامه نویسی خود انتخاب کنند عبارتند از:
۱ چرا باید پایتون یاد بگیریم ? (یادگیری پایتون آسان و ساده است)
یادگیری پایتون بسیار ساده و آسان است. این زبان بسیار قدرتمند است و بسیار شبیه به انگلیسی است، آیا ساده تر است؟ پایتون همچنین:
منبع باز و رایگان.
سطح بالایی دارد.
قابل تفسیر است.
جامعه بزرگی وجود دارد.
علاوه بر این، شما مجبور نیستید با سنتزهای پیچیده در پایتون سر و کار داشته باشید. برای مثال تصویر زیر را در نظر بگیرید:
اگر می خواهید “Hello world” را چاپ کنید، باید سه خط کد را در جاوا تایپ کنید، در حالی که در پایتون با یک خط برنامه کار می کند. ساده! بنابراین، سادگی کد در این زبان، کار را برای مبتدیان آسان می کند.
۲ قابل حمل و قابل ارتقا
چرا باید پایتون یاد بگیریم مقیاس پذیری و قابلیت حمل پایتون به شما این امکان را می دهد که عملیات چند زبانه را به صورت یکپارچه انجام دهید. پایتون توسط اکثر سیستم عامل های موجود از ویندوز و لینوکس گرفته تا مک، سولاریس، پلی استیشن و غیره پشتیبانی می شود.
توسعه پذیری Python به شما امکان می دهد با اجزای جاوا و دات نت یکپارچه شوید. همچنین می توانید با کتابخانه های C و C ++ تماس بگیرید.
۳ فرصتی برای توسعه وب
پایتون مجموعه ای از چارچوب های توسعه وب دارد. محبوب ترین فریم ها جنگو، فلاسک، پیلون و … هستند که این فریم ها به زبان پایتون نوشته شده اند که می تواند دلیل اصلی کدهای سریعتر و پایدارتر باشد.
برای استخراج جزئیات هر مکانی می توانید از وب اسکرپینگ استفاده کنید. همچنین بسیاری از سایت ها مانند اینستاگرام، بیت باکت، پینترست منحصراً بر روی این فریمورک ها ساخته شده اند.
۴ کاربرد در هوش مصنوعی
چرا باید پایتون یاد بگیریم، هوش مصنوعی یک دستاورد بزرگ در دنیای فناوری است. شما عملا می توانید ماشینی بسازید که مغز انسان را تقلید کند که قدرت تفکر، تجزیه و تحلیل و تصمیم گیری را دارد.علاوه بر این، کتابخانههایی مانند Keras و TensorFlow فرصتهای یادگیری ماشینی را فراهم میکنند.
ما همچنین کتابخانههایی مانند openCv داریم که به بینایی رایانه یا تشخیص تصویر کمک میکنند.
۵ کاربرد در گرافیک کامپیوتری
پایتون به طور گسترده برای پروژه های کوچک و بزرگ آفلاین یا آنلاین استفاده می شود. این زبان برای ساخت رابط کاربری گرافیکی و برنامه های دسکتاپ استفاده می شود. کتابخانه Tkinter برای ایجاد یک راه سریع و آسان برای ساخت برنامه ها استفاده می شود.
همچنین در بازی ها استفاده می شود تا بتواند منطق استفاده از ماژول Pygame را که روی دستگاه های اندرویدی اجرا می شود رمزگذاری کند.
۶ وجود فریمورکهای آزمایشی
پایتون برای اعتبارسنجی ایده ها یا محصولات برای استارت آپ ها عالی است. پایتون فریم های تست داخلی زیادی دارد که عیب یابی را امکان پذیر می کند و بسیار سریعتر اجرا می شود. ابزارها و ماژول های زیادی مانند Selenium و Splinter وجود دارند که کار را آسان تر می کنند.
این زبان قابلیت تست بر روی پلتفرم ها و مرورگرهای متعدد به همراه فریمورک هایی مانند PyTest و Robot Framework را دارد. تست کردن خسته کننده است و پایتون به عنوان یک تقویت کننده در این فرآیند عمل می کند، بنابراین هر آزمایشگر باید حتما آن را دنبال کند!
۷ سازگار با داده های بزرگ
پایتون با داده های زیادی کار می کند. این زبان از محاسبات موازی پشتیبانی می کند، بنابراین می توانید از آن برای چارچوب Hadoop نیز استفاده کنید. پایتون کتابخانه ای به نام Pydoop دارد که در آن می توانید یک برنامه MapReduce بنویسید و داده ها را در گروه HDFS پردازش کنید.
کتابخانه های دیگری مانند Dask و Pyspark برای فرآیندهای بزرگ وجود دارد.بنابراین، پایتون عمدتا برای داده های بزرگ استفاده می شود که می توانید به راحتی آنها را پردازش کنید!
۸ اتوماسیون و اسکریپت نویسی
بسیاری از مردم به سادگی می دانند که پایتون یک زبان برنامه نویسی است، اما می توان از آن به عنوان یک زبان برنامه نویسی نیز استفاده کرد. در اسکریپت نویسی:
کد نوشته شده به صورت اسکریپت نوشته و اجرا می شود.
ماشین کد را می خواند و تفسیر می کند.
بررسی خطا در طول مدت انجام می شود.
پس از بررسی کد، می توان از آن دوباره استفاده کرد. بنابراین، با اتوماسیون، می توانید وظایف خاصی را در برنامه به طور خودکار انجام دهید.
۹ کاربرد آن در علوم داده
پایتون زبان اصلی بسیاری از دانشمندان داده است. برای سالها، محققان دانشگاهی و محققین خصوصی از زبان MATLAB برای تحقیقات علمی استفاده میکردند، اما با عرضه موتورهای عددی پایتون مانند Numpy و Pandas، همه چیز تغییر کرد.
پایتون صفحات گسترده، داده های ماتریس و آمار را مدیریت می کند و حتی آنها را در کتابخانه های محبوبی مانند Matplotlib و Seaborn نمایش می دهد.
۱۰ دستمزد بالا و محبوبیت پایتون
مهندسان پایتون بالاترین دستمزد را در این صنعت دارند. میانگین حقوق یک توسعه دهنده پایتون در ایالات متحده حدود ۱۱۶۰۲۸ دلار است.
پایتون در سال گذشته بسیار محبوب بوده است. تصاویر گرفته شده از Google Trends را در زیر مشاهده کنید.
۱۱ فریمورک تست
زبان پایتون برای تست و تایید محصولات شرکت ها بسیار مفید است. پایتون دارای فریمورک برای آزمایش برنامه هایی است که می توان از آنها برای اشکال زدایی نرم افزار استفاده کرد. دریافت کمک پایتون سریع ترین راه برای رفع اشکال است. این زبان ابزارها و ماژول های زیادی برای تسهیل برنامه نویسی دارد. سلنیوم و اسپلینتر دو نمونه از این ماژول ها هستند.
پایتون همچنین امکان تست بین پلتفرم ها و مرورگرها را از طریق PyTest و Robot Framework می دهد. تست و تایید یک کار بسیار حساس و دقیق است و زبان پایتون سرعت این کار حساس را افزایش می دهد. به این دلایل، هر تستر نرم افزاری باید حتما از پایتون استفاده کند.
۱۲ توسعه وب
پایتون یک مجموعه توسعه وب فریمورک دارد. از فریمورک های محبوب پایتون می توان به جنگو، فلاسک، پیلون و … اشاره کرد. این فریمورک به شما کمک می کند تا اسکریپت ها و کدهای خود را سریعتر و راحت تر بنویسید. دلیل اصلی نوشتن این فریمورک در پایتون این است که کد آنها بسیار سریعتر و پایدارتر است.
همچنین می توانید سایر صفحات وب نوشته شده با پایتون فریمورک را مرور کنید و از جزئیات استفاده شده در آنها استفاده کنید. سایت هایی مانند اینستاگرام، بیت باکت و پینترست از این فریمورک ساخته شده اند.
۱۳ کتابخانه استاندارد قوی
کتابخانه استاندارد بزرگ و قوی آن باعث میشود پایتون نسبت به سایر زبانهای برنامهنویسی برتری ویژه ای داشته باشد. کتابخانه استاندارد به شما این امکان را میدهد که امکانات و خواستههای مورد نظرتان را از بین طیف گسترده ای از ماژولها مطابق با نیازهای دقیق خود انتخاب کنید. هر ماژول به شما امکان میدهد تا بدون نوشتن کد اضافی، عملکردی را به برنامه پایتون اضافه کنید.
به عنوان مثال، هنگام نوشتن یک برنامه وب در پایتون، میتوانید از ماژولهای خاصی برای پیاده سازی خدمات وب، انجام عملیات رشته، مدیریت رابط سیستم عامل یا کار با پروتکلهای اینترنتی استفاده کنید. شما حتی میتوانید اطلاعات مربوط به ماژولهای مختلف را با مرور اسناد کتابخانه استاندارد پایتون جمع آوری کنید.
مثل همیشه عالی.
خیلی خفن بود دلیل هاشم که عالی باید شینم یاد بگیرم پایتون رو واسه حوضه هک و امنیت
خواهش میکنم خوشحالم تونستم کمکی کرده باشم
این دوره هم میتونید استفاده کنید برای یاد گیری
https://it-mag.org/product/web-penetration-testing-tutorial-with-python/